Post by hoimepnelevi on Feb 5, 2022 5:39:00 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Magic Tiles 3 IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać punkty generatora kodu ▞▞▞
▞▞▞ Magic Tiles 3 2022 version ▞▞▞
Za dużo reklam, zauważalne opóźnienie i zbyt mocno naciskają na VIP. Rozumiem, że potrzebujesz reklam, aby zarabiać, ale to za dużo.
Po obejrzeniu reklamy, aby wrócić do miejsca, w którym właśnie nawaliłem, jest tak baaaardzo opóźniony, że po prostu znowu psuję.
Gra super tylko te same reklamy som dostempne tylko 2 etapy a takto czeba reklamy oglondać nie polecam
Magic Tiles 3 Muzică bge
Najlepsze Gry Muzyka | Aptoide
Fajnie się gra i bardzo intensywnie, gdy osiągasz wysokie poziomy, ale jest ich tak wiele, co dodaje irytujące
Gra jest przyjemna jednak reklamy wykańczają
Słuchajcie dlatych, którzy mówią, że mają czarny ekran,to wy macie taki poj!ban# telefon do nie ich wina.Ps reklamy protip jak macie wyłonczcie wifi.😆😆😆😆😆🐵
Magic Tiles 3 - Najnowsza Wersja For Android - Pobierz Apk
Ta gra to gra, która zapewnia mi rozrywkę. Dodatkowo muzyka instrumentalna jest relaksująca.
Ta gra jest taka, że ciągle są reklamy, a ja nienawidząca reklam!!!!!!!!!!!!!!! Odeeeeeeeeeeeeeeeee i do czasueeeeeeeeee jasny gwint jest tak, że ktoś do mn pisze i od razu ,,you przegrali"
Omg ta gra jest niesamowita 1 problem tylko jeden: opóźnienie! Gra byłaby bezbłędna bez lagów. Wszyscy mówią do wielu reklam, ale reklamy trwają tylko 5 sekund! Po prostu napraw lag, ponieważ wtedy się nie synchronizuje.
Gra ogl spoko ale 2 reklamy po każdej próbie..
Z czasem trudnym
Uwielbiam piosenki bardzo relaksujące, niewiele reklam nie jest glichy i nie sądzę, że potrzebujesz internetu. 10000000000000000000%10😁👍🏽
Magic Tiles 3 dla Huawei do pobrania APPS
Magic Tiles 3 Музыка fvwb
Super gierka polecam
Magic Tiles 3 Music ctla
Trudna gra nie lubie tej gryy
Jaki dziwny klon gry Piano Tiles...
Fajne ta gra git gra
Zajebiste
Nie, nie, nie, nie epicko
Cat Dog Magic Tiles Pobierz aplikację 2021 - Bezpłatnie
Kiedyś była to fajna gra, ale teraz jest zbyt wiele dodatków i nie mogę już znaleźć muzyki, w której grałem przez cały czas
Pokochałem tę aplikację i zauważyłem, jak postępy są coraz lepsze, ale reklamy są denerwujące i czasochłonne, zwłaszcza gdy jesteś w trybie gry gotowy do uderzenia we wszystkie kafelki.
Wolę Fleta
Czy masz ucho do muzyki? ... Pianino kafelkowe 3. Piano Online. Super Pineapple Pen. Tank VS Tiles. Magic Piano Tiles. Rainbow Tile. Beat Line.
Jak dotąd nie mam problemów z grą, jeśli chodzi o reklamy, ale gdyby były reklamy co trzy lub cztery piosenki, oceniłbym to na cztery lub pięć
Kocham tą grę. ale myślę, że może to być dla nas inspirujące. Ale nadal uważam, że to świetna gra. Ja i moje dzieci gramy w tę grę i uwielbiamy ją.
j ja ja odc x 4vwc gcv2 już e4in
Fajna na zbicie czasu
Znakomity! W tej grze możemy słuchać piosenki i grać na pianinie. Uwielbiam to. Dziękuję amanotes za stworzenie tej gry.
Kpop Piano Games: Music Color Tiles - Veadug
Ja rozumiem kilka reklam, ale żeby co każdy mógł piosenkę była reklama, żeby w programie mógł coś zagrać trzeba obejrzeć reklamę i co to jest za żałosna przeróbka Axel F - Crazy Frog. Strzelam, że nie jest kupiona żadna licencja do używani tych utworów.
Mam wszystkie piosenki ale się zacina dają 3 gwiastki Nudy w Polsce i na pewno będzie z kim będzie nie będzie to najlepszy aktualizacje
Magic Tiles 3 Музика feo
Beznadzieja. Trzeba oglądać reklamy, których nie ma.
Fajna gra polecam
Zakażdym razem gdy przegram o mi się włącz reklama. Najgorsza gra na świecie nie wiem czy nawet ją tak nazywać.😠😠😠😠😠
Magic Jump: EDM Ball Dancing
To naprawdę fajna gra, nie ma zbyt wielu reklam, kiedy jestem znudzony, po prostu ją gram, ale piosenki stają się naprawdę trudne i szybkie, kiedy po raz pierwszy dostałem grę, którą uwielbiałem, ale teraz piosenki są naprawdę szybkie.
Cały czas się mi zacina
Gra ma 500 reklam na sekundę i nawet nie działa, gra jest do bani bez względu na to, jak na nią patrzysz, gra daje 1 000 000 reklam i nawet nie działa przez połowę czasu.
Ta gra to dla mnie świetna zabawa! Ale złą rzeczą jest to, że reklam jest za dużo
Piano Music Go-EDM Piano Games મ્યુઝિક oxwi
Strasznie dużo reklam, zacina się
Co chwila reklamy
Ta aplikacja jest niesamowita !! Uwielbiam grać, kiedy jestem znudzony. To naprawdę zabawne, łatwe, bez reklam, po prostu perfekcja !!! 🙂✨💖.